Match Support deelt graag kennis met je over onder andere goed werkgeverschap, wet- en regelgeving, en ga zo maar door. Heb je nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.


Jubileum Match Support

In oktober bestaat Match Support precies 2 jaar! Een mijlpaal die wij te danken hebben aan onze flexkrachten, lieve collega’s,  opdrachtgevers en business partners. Zonder hun vertrouwen zou ons bedrijf tenslotte nooit zo succesvol geworden zijn. Wij willen daarom iedereen bedankt voor de opdrachten die wij hebben mogen uitvoeren en de tips en ervaringen waar we veel van hebben geleerd!

Lees meer »

Werkplezier en Veiligheid

Naast het werkplezier is het net zo belangrijker om de arbo- en veiligheidsregels te kunnen lezen. En om je collega’s te kunnen waarschuwen bij onveilige situaties. Want veiligheid op de werkvloer begint met duidelijke communicatie. En dan is het noodzakelijk dat iedereen dezelfde taal begrijpt om de veiligheid voor jezelf en je omgeving te vergroten.

Lees meer »

Tips: Hoe je uitzendkrachten zo lang mogelijk aan je bindt

De schaarste van arbeidskrachten is goed te merken. Bedrijven hebben er veel baat bij goed personeel te binden. Maar het binden van de uitzendkrachten is ook voor een uitzendorganisatie één van hun grootste uitdagingen. Een uitzendbureau heeft een andere band met zijn uitzendkrachten dan een werkgever met zijn directe werknemers. Uitzendkrachten zitten niet in hetzelfde pand en er is minder contact. Vaak is de duur van een contract onzeker en kortdurend. Hoe kan je deze krachten toch voor langere tijd aan je binden?

Lees meer »

HR en de toekomst volgens Match Support

Flexibele arbeid heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Circa 2 miljoen werknemers hebben een flexibele arbeidsrelatie. Zij hebben een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, een detacherings-, uitzend- of oproepcontract,  zijn zzp’ers. Daarnaast zijn er ook vele externe werknemers die werken op basis van aangenomen werk. Het aantal werknemers met een flexibele arbeidsrelatie die voor organisaties werken is daarmee ruim 34%. Een groot aantal organisaties houdt in het HR beleid rekening met hun vaste medewerkers, maar nauwelijks met deze grote groep werknemers met een flexibele arbeidsrelatie.

Lees meer »

Arbeidsmarkt Trends in 2022 volgens Match Support

2021 is wederom een bijzonder jaar geweest, vol veranderingen en nieuwe benaderingen van werk door zowel werkgevers als de werknemers. Een dalende werkloosheid, een werknemersmarkt en werken op afstand. Werkgevers staan voor een enorme uitdaging bij het vinden en behouden van talenten binnen hun bedrijven.

Lees meer »

Volg jij ons ook? Blijf altijd up to date via onze social media kanalen