Maak kennis met de veelzijdige intermediair!

Dit is Maja Antas. De klanten omschrijven haar als creatief, spontaan, behulpzaam, betrouwbaar en een tikkeltje chaotisch.
Maja is na haar studie in 2000 in de uitzendbranche begonnen en specialiseerde zich in de loop van de jaren in de bemiddeling van arbeidsmigranten.

Zij heeft door haar Poolse achtergrond veel ervaring met medewerkers met een Poolse of Oost-Europese achtergrond. Ze heeft bij diverse uitzendorganisaties gewerkt en door haar enthousiasme en gedrevenheid daar groei weten te realiseren.

maja@matchsupport.eu

Maak kennis met onze gedreven en deskundige intermediair! 

Dit is Jolanda Noordermeer. Jolanda wordt door anderen omschreven als professioneel, accuraat, serieus, geduldig en gedreven. Jolanda heeft in 2006 haar hart verloren aan de uitzendbranche.

Haar werkzaamheden binnen Match Support zijn onder andere het meedenken met de klanten, relatiebeheer, sales en accountbeheer, vooruitdenken en op een creatieve manier oplossingen bedenken voor complexe uitzendvragen. Jolanda houdt van orde en netheid en werkt haar offertes altijd zorgvuldig uit!

jolanda@matchsupport.eu

 

Maak kennis met de vriendelijke en vrolijke recruiter!

Dit is Aneta Hoogers-Hampf. Hoe je haar kunt herkennen? Als je een spontane dame tegenkomt die druk aan het praten is, is het zeker Aneta!

Stilzitten doet ze niet heel graag want Aneta is leergierig en gek op sociale contacten, want daar krijgt ze veel energie van. Daarnaast is ze gastvrij en empathisch en kan ze goed naar de wensen van de kandidaten luisteren. Een waardevolle toevoeging aan Match Support dus!

aneta@matchsupport.eu

 

Maak kennis met de altijd lachende en ervaren bemiddelingscoördinator!  

Justyna Van den Broek is een bemiddelingscoördinator binnen Match Support. Als je een stralend lachende en spontane dame tegenkomt, die hoogstwaarschijnlijk aan het bellen is, is zij het! 
 
Justyna heeft de opleiding Intercedent (Artra) gevolgd, waarna ze jaren heeft gewerkt als intercedent en daarna als senior bemiddelingscoördinator. 
 
Binnen Match Support is Justyna verantwoordelijk voor het recruiten van de beste kandidaten, relatiebeheer van haar eigen accounts en het zorgdragen voor een veilige omgeving van onze flexkrachten. Ze geeft adviezen aan klanten en flexwerkers en voert diverse vertaalwerkzaamheden uit.  Justyna houdt van actie en komt altijd haar afspraken na! 

justyna@matchsupport.eu

 

Maak kennis met de creatieve online recruiter van Match Support! 

Iza van der Linden is binnen Match Support verantwoordelijk voor het plaatsen van de vacatures op social media en het rekruteren van flexkrachten online. Daar kan zij haar creativiteit goed in kwijt.

Als je op onze social media platforms kijkt en daar de leuke en mooie creaties tegenkomt, zijn die van haar hand! Ze houdt er dan ook van om over elke vacature het “Match Support sausje” te gieten, zodat iedere vacature pakkend en uitnodigend is.

Doordat Iza in Polen is geboren en al vele jaren in Nederland woont, kan zij goed de culturele verschillen onderscheiden. Dat kan zij handig gebruiken in het werk wat ze voor Match Support doet.

isabela@matchsupport.eu

 

Maak kennis met de goedlachse junior bemiddelingscoördinator! 

 

Dit is Wioleta Pempus. Een spontane meid met lang haar die altijd aan het glimlachen is.

Stilzitten doet ze niet heel graag want Wioleta is leergierig, gek op koken en houdt ervan om met mensenwerk bezig te zijn. Daarnaast is ze een ster in gesprekken voeren met de kandidaten en kan ze zich goed verplaatsen in de omgeving van onze opdrachtgevers om de juist MATCH te maken. Een kleurrijke toevoeging aan Match Support team, dus!

Hoe de mensen Wioleta omschrijven? Als eerlijk, spontaan, empathisch en behulpzaam.

Wioleta vindt het uitdagend om nieuwe dingen te proberen en zichzelf een doel te stellen. En zo af en toe verwendt ze haar collega’s met haar culinaire creaties.

wioleta@matchsupport.eu

 


Teamwork

Jolanda en Maja hebben altijd SAMEN voor diverse MKB uitzendorganisaties gewerkt. Totdat ze besloten om voor zichzelf te beginnen. Wat ze willen creëren? Vooral ondernemerschap en de wil om te blijven verbeteren. Door creatief te zijn, lef te tonen en door te zetten, zijn ze zonder schroom de grootste uitdagingen aangegaan.

Volg jij ons ook? Blijf altijd up to date via onze social media kanalen