OPLEIDINGEN

De kracht van Match Support is de kracht van onze medewerkers.
Wij geloven dat gedreven en goed opgeleide medewerkers de drijvende kracht vormen achter uw bedrijf.
Daarom investeren wij uitgebreid in de werving en selectie en opleiding van de medewerkers. Taal mag geen barrière zijn. Daarom organiseert Match Support Hef- en Reachtruck opleidingen in het Nederlands, Pools, Engels en Roemeens! Maar er is nog meer….we werken aan de taalvaardigheid van onze medewerkers en organiseren taallessen in kleine groepjes en op verschillende niveaus.

NIEUW ONLINE ACADEMY

Match Support en PRO bieden via Academy een online leeromgeving aan, waarbinnen een compleet aanbod van trainingen wordt aangeboden voor flexmedewerkers.

Zo zijn ontwikkelingsmogelijkheden toegankelijk en laagdrempelig voor flexmedewerkers en inzichtelijk voor opdrachtgevers. We zijn blij met het feit dat PRO en Match Support Academy live staat en medewerkers er de vruchten van kunnen plukken!

Welke mogelijkheden biedt Academy?

In samenwerking met Studytube heeft Academy zich kunnen ontwikkelen tot een portaal met een ruim aanbod Nederlandse en Engelse trainingen. De Academy bevat verschillende klassikale, online en blended trainingen, microlearnings, artikelen en meer. Microlearnings zijn korte gratis trainingen over onder meer gesprektechnieken of het opstellen van doelen. Online trainingen zijn uitgebreider en gaan een stapje verder. Hierbij kunt u denken aan het versterken van vaardigheden in Excel 365, maar ook het behalen van certificeringen (zoals VCA ) die noodzakelijk zijn in sommige branches. Hiernaast is er een uitgebreid aanbod klassikale scholingen, die gefaciliteerd worden door een ruim aanbod van landelijke opleiders.


Iedere medewerker heeft een persoonlijk dashboard die de voortgang toont van actieve trainingen, planning van aankomende (klassikale) trainingen, behaalde certificaten en een persoonlijk leerdossier. Daarnaast is het mogelijk om voor de flexmedewerkers diverse trainingen toe te voegen aan de leerlijn. Ook deze zijn zichtbaar in het persoonlijke dashboard. Een groot gedeelte van de trainingen worden gratis aangeboden, uiteraard kan ook een budget beschikbaar gesteld worden om diverse betaalde opleidingen toe te voegen aan de leerlijn van de flexmedewerker

Hoe kunnen medewerkers gebruikmaken van de Academy?Alle medewerkers ontvangen eigen inloggegevens. Academy is toegankelijk via mobiel, tablet en laptop. De flexmedewerkers bepalen waar en wanneer ze leren.

Volg jij ons ook? Blijf altijd up to date via onze social media kanalen