Investeer in de toekomst met de beroepsopleidingen van Match Support

Match Support verzorgt een breed scala aan beroepsopleidingen. Zo voorzien we niet alleen in de huidige behoeften van onze uitzendkrachten en klant, maar stomen we je klaar voor de arbeidsmarkt van morgen.

We investeren heel bewust in de groei en ontwikkeling van onze uitzendkrachten. Waarom? Het vergroot de kansen op de arbeidsmarkt, zorgt voor duurzame inzetbaarheid en het komt de veiligheid en vaardigheden van onze uitzendkrachten op de werkvloer ten goede. Taal mag hierbij geen barrière vormen. Niet voor niets verzorgen we bijvoorbeeld onze interne transportopleidingen in het Nederlands, Pools, Engels en Roemeens.  

Heftruck Certificaat

Bij Match Support tillen we jouw carrière naar nieuwe hoogten met onze heftruckopleidingen. Onze opleidingen bieden de perfecte mix van theorie én praktijkgerichte training onder professionele begeleiding. Zo behaal jij het felbegeerde heftruckcertificaat en vergroot je jouw inzetbaarheid. Klaar om de volgende stap te zetten? Start jouw heftruckavontuur met Match Support en laat jouw carrière de hoogte in schieten!  

Reachtruck Certificaat

Wil jij je reachtruckcertificaat behalen? Met de reachtruckopleidingen van Match Support ga jij sky high. Onze opleidingen bieden de perfecte balans tussen theorie en hands-on training, allemaal onder de deskundige begeleiding van ervaren instructeurs. Zo verrijk je jouw logistieke vaardigheden én behaal je het felbegeerde reachtruckcertificaat. Wil je de volgende stap zetten in jouw loopbaan? Start dan jouw reachtruckavontuur met Match Support en laat jouw carrière de hoogte in schieten!  

EPT Certificaat

Ontketen jouw logistiek potentieel met een EPT (Elektrische Pallettruck) opleiding via Match Support. Onze cursussen bieden een perfecte mix van theoretische kennis en praktijkgerichte training, onder leiding van ervaren instructeurs. Door deel te nemen aan onze EPT-opleidingen behaal je niet alleen het gewaardeerde EPT-certificaat, maar versterk je ook jouw vaardigheden in efficiënt magazijnbeheer. Start vandaag nog jouw EPT-avontuur met Match Support en breng jouw carrière naar nieuwe hoogtes!  

VCA Certificaat 

Open de deur naar een veiligere werkplek met de VCA-opleidingen van Match Support. Onze cursussen combineren essentiële theoretische kennis met praktische training, onder toezicht van ervaren instructeurs. Door deel te nemen aan onze VCA-opleidingen behaal je niet alleen het cruciale VCA-certificaat, maar ontwikkel je ook een scherp bewustzijn van veiligheidsnormen op de werkvloer. Wil je jouw professionele pad beveiligen en je carrière naar nieuwe hoogten brengen? Begin vandaag nog jouw VCA-reis met Match Support! Veiligheid eerst, altijd. 

BHV Certificaat

De BHV-opleidingen van Match Support zijn een veilige keuze. Onze trainingen bieden een combinatie van cruciale theorie en hands-on praktijk, onder leiding van ervaren BHV-instructeurs. Door deel te nemen aan onze BHV-opleidingen behaal je niet alleen het waardevolle BHV-certificaat, maar ontwikkel je ook de vaardigheden om effectief te handelen in noodsituaties op de werkvloer. Klaar om een BHV-held te worden en je carrière te verrijken? Start met een BHV-opleiding via Match Support en maak van veiligheid een prioriteit! 

Nederlandse taalcursus

Klaar om je professionele horizon te verbreden en vlotter te communiceren op de werkvloer en daarbuiten? In de Nederlandse taalcursussen bij Match Support combineren we praktische taalvaardigheden met situaties uit de dagelijkse werkomgeving. De cursus wordt begeleid door ervaren docenten. Zo behaal jij een deelnamecertificaat en geef je jouw carrière een voorsprong! Ontdek de kracht van taal met de opleidingen van Match Support!  

Enthousiast geworden? 

Interesse in één van de opleidingen die we verzorgen? Onze collega Aneta zit voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden! 

T: 06 - 11 10 53 45

E: aneta@matchsupport.eu