Welkom bij het kloppend hart van Match Support - Ons team van enthousiaste en betrokken professionals.  

Maja Antas

Maak kennis met Maja Antas, een veelzijdige intermediair met expertise in arbeidsmigranten en een sterke achtergrond in uitzendbranche. Haar klanten roemen haar creativiteit, spontaniteit, behulpzaamheid, betrouwbaarheid en een vleugje chaotiek. Met haar Poolse achtergrond heeft ze uitgebreide ervaring met medewerkers uit die regio, en haar passie en inzet hebben bij verschillende uitzendorganisaties groei mogelijk gemaakt.

maja@matchsupport.eu

Jolanda Noordermeer

Ontmoet Jolanda Noordermeer, een gedreven en ervaren intermediair met een passie voor de uitzendbranche sinds 2006. Bij Match Support richt ze zich op klantgericht denken, relatie- en accountbeheer, sales en het creatief oplossen van complexe uitzendvragen. Jolanda staat bekend om haar professionaliteit, accuraatheid en liefde voor ordelijkheid, wat tot uiting komt in haar zorgvuldige uitwerking van offertes.

jolanda@matchsupport.eu

Aneta Hoogers-Hampf

Ontmoet Aneta Hoogers-Hampf, de vriendelijke en levendige recruiter bij Match Support. Ze valt op door haar spontaniteit en enthousiasme. Aneta is leergierig, sociaal, gastvrij en empathisch, wat haar in staat stelt goed naar de wensen van kandidaten te luisteren. Haar energie en waardevolle bijdrage maken haar een aanwinst voor het team.

aneta@matchsupport.eu

Justyna Van den Broek

Ontdek Justyna Van den Broek, de immer glimlachende en ervaren bemiddelingscoördinator bij Match Support. Met een achtergrond als Intercedent en ervaring als senior bemiddelingscoördinator, is zij verantwoordelijk voor het recruiten vantopkandidaten, relatiebeheer van accounts en het waarborgen van een veilige omgeving voor onze flexwerkers. Justyna adviseert klanten en flexwerkers, voert vertaalwerk uit en staat bekend om haar daadkracht en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

justyna@matchsupport.eu

Iza van der Linden

Ontmoet Iza van der Linden, de creatieve online recruiter van Match Support. Ze plaatst vacatures op social media en werft flexkrachten met haar creatieve aanpak. Iza geeft elke vacature het unieke "Match Support sausje" voor een aantrekkelijke uitstraling. Haar achtergrond in Polen en Nederland helpt haar om culturele verschillen slim toe te passen in haar werk.

isabela@matchsupport.eu

Wioleta Pempus

Maak kennis met Wioleta Pempus, de goedlachse junior bemiddelingscoördinator bij Match Support. Altijd glimlachend en vol energie, is ze leergierig, dol op koken en gepassioneerd in het vinden van de juiste matches tussen kandidaten enopdrachtgevers. Mensen beschrijven haar als eerlijk, spontaan, empathisch en behulpzaam. Wioleta houdt van uitdagingen, stelt doelen en verrast haar collega's graag met haar culinaire talenten.

wioleta@matchsupport.eu

Debby de Jong

Ontmoet Debby de Jong, onze expert in urenadministratie en CAO-advies bij Match Support. Debby is verantwoordelijk voor nauwkeurige urenregistratie en biedt waardevol advies over zaken die verband houden met collectieve arbeidsovereenkomsten (CAO's). Haar expertise in deze gebieden maakt haar een onmisbare schakel binnen ons team. Haar collega's prijzen haar als geduldig, behulpzaam en altijd met een glimlach. Ze brengt rust en orde in elk dossier en vliegt moeiteloos door administratieve uitdagingen heen.

debby@matchsupport.eu