Efficiënte Bemiddeling

De juiste kandidaat op de juiste plek. Iedere ondernemer streeft ernaar en weet tegelijkertijd hoe moeilijk het is om het voor elkaar te krijgen. Een MATCH gaat immers om veel meer dan het bezitten van de juiste skills. Wij zien niet alleen de juiste combinatie van kennis, ervaring en karakter als de basis voor een succesvolle bemiddeling. Maar ook de cultuur van het bedrijf speelt een belangrijke rol welke persoon het beste past.


Werving

Match Support maakt gebruik van eigen netwerk en ervaring om de beste match tot stand te brengen. Daarbij maken we ook gebruik van social media om de geschikte kandidaten te benaderen.


Selectie

Over de geschikte kandidaten ontvangt de werkgever ons advies. De werkgever maakt op basis hiervan een keuze. Vanaf dit moment kan de werkgever indien gewenst het traject deels overnemen. Wij blijven in alle gevallen betrokken voor terugkoppeling en feedback.  


Wij staan klaar om u met veel passie en plezier te helpen!

Nodig ons uit op de koffie en wij luisteren aandachtig of stuur ons een e-mail zodat we contact met u op kunnen nemen. Of bel met elke andere willekeurige vraag binnen ons vakgebied. Jolanda@matchsupport.eu

Volg jij ons ook? Blijf altijd up to date via onze social media kanalen